Cum functioneaza?

Masinisecondhandvanzare.ro Este un nou sit de anunturi cu peste 100.000 de vehicole publicate in acest moment.

Anunturile noastre sint actualizate zilnici si provin din disponibilitatea a 2.500 de vinzatori/dealeri, atent selectionati, cu sediul pe teritoriul Italiei. Acesti vinzatori/dealeri gestioneaza aproape 50% din disponibilitatea produselor italiene, in principal masini uzate, dar si vehicole/masini cu data de inmatriculare recenta, in principiu masini noi.

Actuala situatie economica din Italia vede o scadere a cererii de achizitie de masini din partea consumatorilor locali, cecea ce duce la o depreciere si o scadere semnificativa a valorii autovehicolelor.

Iata de ce vehicolele/masinile italiene uzate /second-hand sint mult mai atractive pentru cumparatorii din afara granitelor nationale – Italia in acest caz - , mai ales in Romania.

 

Esti un cumparator privat?

Cauta vehicolul dorit

Poti cauta vehicolul dorit (masina dorita) utilizind una din numeroasele tehnici de cautare.

Solicita informatii cu privire la vehicol si gestioneaza tratativa.

Poti contacta direct vinzatorul din Italia, gratis si fara nici un alt angajament sau obligatie ulterioare, folosind formularul de solicitare prezent in fisa detaliata a vehicolului. In cazul in care se decide cumpararea, aceata modalitate este cea mai convenabila din punct de vedere economic, dar va trebui sa organizezi impreuna cu vinzatorul din Italia procedura de import a vehicolului in Romania.
Vinzatorul italian va sti in mod sigur sa iti furnizeze cea mai buna solutie asigurativa pentru a-ti garanta linistea in timpul utilizarii si achizitionarii ulterioare a autovehicolului

Sau

Poti cere o oferta de pret pentru intermediere, gratis si fara nici un alt angajament sau obligatie ulterioara, prin intermediul unui profesionist autorizat in domeniul import-export cu vehicole din Italia. acest lucru iti va permite de a avea un referent pe plan local de limba romana care iti / va va putea gestiona in deplina siguranta intreaga practica de intermediere sau de achizitionare a unui nou vehicol.

Incheierea/concluderea tratativei

Condu noua ta masina cu siguranta ca ai concluzionat o afacere optima!

 

Esti/sinteti un comerciant rezident in Romania?

Masinisecondhandvanzare.ro iti/va ofera posibilitatea de a va pune in contact cu cumparatorii privati locali interesati de achizitionarea de masini din Italia.

Masinisecondhandvanzare.ro selectioneaza cei mai buni importatori din Romania cu scopul de a garanta cumparatorului un serviciu calitativ si o optimizare a cheltuielilor in sarcina sa.

Masinisecondhandvanzare.ro permite accesul la fisa tehnica a vehicolelor prin intermediul zonei protejate de o parola, cu scopul de a vizualiza pretul de vinzare rezervat comerciantilor privati.

Ca si comerciant te poti inscrie pe site-ul Masinisecondhandvanzare.ro pentru a putea beneficia imediat de aceste servicii, fara nici un cost.

 

 

Cine sintem?

Masinisecondhandvanzare.ro este o initiativa a societatii GestionaleAuto.com SRL,o casa software leader in Italia in sectorul multiposting classified advertising, inca din 2004, axata pe dezvoltarea de solutii IT inovatoare, multi-platforma si multi-canal de gestionarea de publicitate online, in special in industria de automobile.

Scopul site-ului este de a realiza un site simplu, eficace si sigur , care sa le permita comerciantilor cu amanuntul din Italia publicarea online a flotei lor considerabile de masini uzate (mii de auto/masini de toate marcile si tipologiile) si de a-l promova direct pe piata romaneasca.

 

GestionaleAuto.com s.r.l.
Sediul legal: Viale Asiago 113 – 36061 Bassano del Grappa (VI) Italia
TVA: 05526340962
Capital Social: 300.000 EUR