Regulament

 

1. Continutul serviciului

Masinisecondhandvanzare.ro este proprietatea exclusiva a GestionaleAuto.com SRL , societate italiana specializata in servicii avansate de web marketing, cu sediul in Via Asiago 113- Bassano del Grappa, Italia.

Prin intermediul acestui site, GestionaleAuto.com SRL pune la dispozitie utlizatorilor sai (persoane fizice sau juridice) un nou serviciu ce le permite consultarea online anunturile dealerilor ce intentioneaza sa isi vinda autovehicole lor direct pe piata romaneasca. Totodata acest serviciu permite atit utilizatorilor cit si agentilor publicitari interesati sa intre in contact unii cu altii pentru finalizarea de tranzactii.

2. Dreptul de proprietate asupra platformei web

GestionaleAuto.com SRL este unicul proprietar al platformei web, prin intermediul careia vin furnizate serviciile mai sus enumerate, precum si a tuturor drepturilor inerente ce decurg din exploatarea platformei in sine.

3. Cimp/sfera de aplicabilitate

Acesti termeni de utilizare sint aplicabili tuturor utilizatorilor care folosesc serviciul de consultare a anunturilor online.

4. Termeni de utilizare a serviciului

Utlizarea acestui serviciu este considerat ca o acceptare tacita a prezentelor termeni si conditii de utilizare. Utilizarea acestui serviciu este gratuita si permite libera consultare a tuturor anunturilor postate pe site-ul.de informatii, Toate raporturile derivate intre utilizatori , inclusiv achizitionarea, schimbul de informatii, livrarea , plata de bunuri sau servicii ce intervin intre utilizatorii site-ului , sint raporturi exclusive, la care GestionaleAuto.com nu este parte.

5. Raspunderea utilizatorului

Utilizatorul este singurul responsabil exclusiv pentru orice tip de utilizare a serviciului, fiind deci unicul garant si responsabil pentru bunurile si serviciile furnizate prin intermediul site-ului, de corectitudinea, legalitatea acestora, de propriul comportament in ambientul celorlalti utilizatori , inclusiv uzul diverselor marci inregistrate. Utilizatorul garanteaza disponibilitatea si/sau dreptul de proprietate asupra bunurilor ce fac obiectul anunturilor cuprinse in site.

6. Limitarea raspunderii

GestionaleAuto.com SRL nu ofera nici o garantie cu privire la continutul , exactitatea sau corectitudinea anunturilor publicate, nici privind datele publicate, sau referitor la numarul si calitatea rezultatelor obtinute prin intermediul acestui serviciu.

7. Limitari in furnizarea de servicii

GestionaleAuto.com SRL isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe partial sau total serviciul fara preaviz , sau de a-si modifica Regulamentul. In acelasi timp, nu poate fi trasa la rapsundere pentru daunele ce decurg din non erogarea de servicii ce fac obiectul prezentului contract din cauza functionarii defectuoase a mijloacelor electronice de comunicare.

8. Jurisdictie, legi aplicabile si foruri competente

Raporturile dintre utilizatori si Masinisecondhandvanzare.ro sint reglementate de legea si jurisdictia italiana, in conformitate cu care si acesti termeni si conditii vor trebui interpretate.Cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de lege , de la care nu se3 poate deroga, competenta revine Tribunalului din Padova , competent exclusiv in orice litigiu privind acesti termeni si conditii precum si a raporturilor derivate.